ХЗЗО Харківський завод зерноочисного обладнання - Виробник аеродинамічних зернових сепараторів ІСМ

Дзвоніть зараз!
Виробник аеродинамічних зернових сепараторів ІСМ

Як я купив зерноочисну машину і підвищив урожай на 40%

Мета - підвищити врожайність зернових культур - з'явилася ще кілька років тому. Скажу відразу, що без таких речей, як машина для очищення і сортування зерна, висококласний посівний матеріал, добрива та просто бажання - нічого не вийде, як би ви не старалися. Тому про найголовніше, що потрібно знати як початківцям аграріям, так і профі - далі...

Машина для очищення зерна - техніка №1 для досягнення високої врожайності

пневматичні сепаратори зерна цінаЗерноочисна машина - з неї все починається, але ніяк не закінчується. Відразу ж запам'ятайте назву цього обладнання. Не бійтеся, це не метод гіпнозу. Просто головним у всьому цьому наборі слів є саме «зерноочисна машина». Втім, не буду далі томити вас загадками, читайте самі...

Аграрний бізнес трохи нагадує рулетку - ніколи не знаєш, коли саме пощастить, але працювати треба, незважаючи на обставини. На рівень врожайності впливає дуже багато чинників - природні, в першу чергу. Адже коли все літо ллють дощі, не можна загадувати щось.

Але, хто не ризикує... Так, так в сільському господарстві теж так. Головним методом підвищення врожайності зернових більшість аграріїв вважає гарне добриво, але цього мало для гарного результату. Безперечно, добрива вносити обов'язково, грунт обробляти потрібно як слід, знищувати бур'яни і т. д.

Так ось, повертаємося до нашої зерноочисної машині. Сьогодні кожне поважаюче себе сільськогосподарське підприємство має в своєму арсеналі хорошу базу обладнання, техніки. Зокрема, зерноочисну машину.

Кажуть, що спочатку було слово, але я б сказав, що в аграрній сфері спочатку були саме зерноочисні машини. Так, адже хороший урожай неможливий без якісного матеріалу. А сепаратор для зерна, так ще називається зерноочисна машина, використовується саме для калібрування і очищення зерна. Тобто підготовки посівного матеріалу.

сепаратор ІСМ купитиПрактика показує, що використання зерноочисних машин дозволяє отримати максимально якісне насіння і, відповідно, зростають шанси збільшити врожайність.

Що стосується мого вибору, то я свого часу купив зерноочисні машини ІСМ виробництва компанії «ХЗЗО». Результат перевершив всі очікування.

Не можу дозволити собі не сказати кілька слів про головні переваги сепараторів ІСМ. По-перше, зерноочисні машини здійснюють попередню очистку насіння, калібрування насіння по фракціях. Така техніка має високу роздільну здатність калібрування зерна. В результаті із загального купи виділяються найбільш здорове насіння, виходить високоякісний недорогий посівний матеріал. Зерно не травмується, є можливість працювати з зерном будь-якої вологості.

Зерноочисні машини прості в експлуатації, їх можна встановлювати в будь-якому приміщенні. Вартість зерноочисної машини окупається дуже швидко!

Де купити сепаратор ІСМ?

Купити сепаратор зерна ви можете, звернувшись в компанію «ХЗЗО». Тут пропонують вигідні умови доставки (по Україні-БЕЗКОШТОВНО). Раджу звернути увагу на устаткування виробництва цієї компанії. В асортименті широкий модельний ряд техніки різної продуктивності. Словом, є з чого вибрати.

Відповідально ставлячись до вибору добрива, ретельно стежачи за станом грунту, використовуючи тільки кращий посівний матеріал, мені вдалося домогтися успіху і підвищити врожайність не менше, як на 40%. Упевнений, що вдасться і Вам.

Правильних Вам рішень та позитивних результатів!