ХЗЗО Харківський завод зерноочисного обладнання - Виробник аеродинамічних зернових сепараторів ІСМ

Дзвоніть зараз!
Виробник аеродинамічних зернових сепараторів ІСМ

Сепаратори зерна ІСМ - гарантія успішного бізнесу!

машина для калібрування зернаКупити сепаратор зерна ІСМ слід хоча б тому, що мінімальний прибуток від його використання дорівнює 100 000 грн./рік на кожні 100 га посівної площі. Непогано, чи не так ?! Якщо хочете дізнатися про всі переваги техніки цієї торгової марки, читайте далі.

Зерноочисна машина ІСМ призначена для попереднього очищення зернових культур, калібрування. Це техніка, яка дозволяє отримувати недорогий, але якісний посівний матеріал.

Особливості сепараторів зерна ІСМ

Головним критерієм розподілу зерносуміші в сепараторах зерна ІСМ є вага зерна, на відміну від ґратчастих сепараторів, які ділять зерна за розміром. Останні не гарантують, що в посівний матеріал не потраплять сухі, травмовані або уражені хворобами зерна. У той час, як використання аеродинамічних сепараторів ІСМ - простий спосіб отримати зерна, які мають високу схожість і, як наслідок, високу врожайність.

Не важливо, новачок Ви в аграрному бізнесі або майже гуру, Ви повинні знати, що сепаратор зерна ІСМ це - високоефективна очищення насіння і калібрування. Це прекрасна можливість отримати якісний посівний матеріал. Це солідна надбавка до врожаю, економія і високий рівень надійності. Мабуть, кращих аргументів для покупки такої техніки просто не знайти.

сепаратори ІСМ від виробника

Калібрувальне зернові машини від виробника

Сепаратори зерна ІСМ, - розробка компанії Харківський завод зерноочисного обладнання. На сьогоднішній день підприємство представляє найширший модельний ряд зерноочисних машин різної продуктивності. В асортименті представлені сепаратори ІСМ 3, ІСМ 5, ІСМ 15, ІСМ 20, ІСМ 30, ІСМ 40, ІСМ 50, ІСМ 100, ІСМ 150.

Якщо ви хочете перейняти успішний досвід аграріїв, які вже використовують у своїй роботі зернові сепаратори ІСМ від «ХЗЗО», звертайтесь за контактними номерами телефонів! Тут вам допоможуть правильно підібрати техніку.

Увага! Доставка по території України, установка, а також навчання використанню БЕЗКОШТОВНЕ!!!