ХЗЗО Харківський завод зерноочисного обладнання - Виробник аеродинамічних зернових сепараторів ІСМ

Дзвоніть зараз!
Виробник аеродинамічних зернових сепараторів ІСМ

Сепаратори для очистки зернових від українського виробника на 40% дешевше!

Машина для очистки зерна – важлива складова будь-якого зерноочисного комплексу. Завдяки запровадженій Урядом Програмі підтримки сільського господарства у вас є можливість зекономити 40% при купівлі зерноочисних сепараторів та іншої техніки українського виробництва!

Чому варто купити сучасні машини для очистки зернових

Застаріле зерноочисне обладнання, яке ще часто використовують ЗАВ і КЗС, не виконує належно своїх функцій, що веде до зниження якості посівного матеріалу, зменшення врожаю і доходів господарства. Нові агрегати дозволяють ефективно вирішувати такі завдання:

  • очищення зерна від бруду, домішок, вологи;
  • точне калібрування по фракціях;
  • виділення насіння з підвищеними посівними та урожайними характеристиками.

Крім того, сепаратори здатні розділяти і калібрувати будь-які сипучі матеріали: тирсу, щебінь, гранітну крихту і т.п.

Важливо й те, що сучасні машини для очистки зернових більш зручні, надійні, довговічні, безпечні, мають покращені конструктивні особливості, споживають значно менше енергоресурсів. Все це в комплексі дозволить суттєво знизити витрати на їх обслуговування, ремонт та експлуатацію, а відповідно, зросте й чистий прибуток сільгоспвиробника.

Сепаратори зерноочисні за доступною ціною

машини для калібровки зернових недорогоВартість сільськогосподарських машин – одна з причин, чому українські господарства й досі використовують старе обладнання. Якщо крупні агрохолдинги ще можуть собі дозволити поступове оновлення парку техніки, то малі й середні фермерства можуть про це лише мріяти. Щоб покращити умови роботи фермерських господарств і сільськогосподарських кооперативів, сприяти їх розвитку й конкурентоспроможності, Урядом і Міністерством аграрної політики створюються цільові програми підтримки. Серед них діють бюджетні проекти, які передбачають компенсацію вартості техніки та обладнання українського виробництва:

  • 25% – КПКВК 2801580 «Фінансова підтримка сільгосптоваровиробників» за напрямом «Часткова компенсація вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва».
  • 15% – КПКВК 2801230 «Фінансова підтримка розвитку фермерських господарств».

Таким чином, будь-які офіційно діючі господарства, що мають права власності чи користування земельною ділянкою і відсутність заборгованості перед ДФС, можуть отримати компенсацію в розмірі 40% за придбані агрегати.

Слід мати на увазі, що часткове повернення коштів передбачено лише для вітчизняної техніки, повний перелік якої є на сайті Мінагрополітики. Зернові сепаратори, які виготовляє Харківський завод зерноочисного обладнання, також входять до цього списку. Тож у вас є можливість модернізувати свій зерноочисний комплекс, придбавши високоякісні і надійні машини з суттєвою знижкою!