ХЗЗО Харківський завод зерноочисного обладнання - Виробник аеродинамічних зернових сепараторів ІСМ

Дзвоніть зараз!
Виробник аеродинамічних зернових сепараторів ІСМ

Сепаратор для зерна ІСМ від ХЗЗО - нові стандарти якості

Аграріям не потрібно представляти зерноочисні машини. Фермери знають, що для високої схожості потрібно використовувати якісний посівний матеріал, а здійснити калібрування зерна можна тільки за допомогою високоефективної техніки.

Таке обладнання виробляє компанія Харківський завод зерноочисного обладнання. Наші зернові сепаратори калібрують насіння з такою точністю, що після посіву сходить 98% зерна. А це кращий показник схожості. Для створення зерноочисних машин наша компанія використовує інноваційні технологічні розробки видатних конструкторів і вчених.

Особливості конструкції і принцип роботи сепаратора зерна

Фахівці ХЗЗО розробили унікальну конструкцію безрешітного зерноочисного обладнання. Особливістю конструкції сепаратора є використання прямоточного вентилятора для створення повітряного потоку.

Потоки повітря відсівають в різні контейнери камені, важкі домішки, легкі відходи і зерно в камері сепаратора. Повітря надходить не знизу, де збираються відходи, а подається зверху - і це найдосконаліша конструкція зерноочисного обладнання на сьогоднішній день.

У зерноочисному обладнанні використовуються частотні перетворювачі, завдяки чому можна запускати двигун в різних режимах і регулювати потужність його роботи. Такі інновації дозволяють розширити функціональність обладнання, заощадити електрику. При регульованої роботі двигуна деталі і механізми установок менше зношуються.

прямоточний сепаратор зерна купити в УкраїніПри розробці і виготовленні обладнання продумується кожна деталь, кожен механізм. Результатом такої праці стають високоефективні моделі сепараторів, які показують високу якість роботи.

Наприклад, популярний сепаратор ІСМ-5 ми обладнали єдиним силовим блоком, в якому поєднуються електродвигун, частотний перетворювач, електричний шафа, імпелер і кабель підключення. Ми вдосконалили пластину мешкодержателя, і тепер зміна мішка відбувається легше і в кілька разів швидше, ніж це було раніше.

Для зручності обслуговуючого персоналу сепаратора ми вдосконалили такі деталі, як відкидні петлі-засувки, телескопічні ніжки комплексу, полегшили способи кріплення воздухоотвода.

Гордість компанії - самопересувний очисний комплекс СОК-25 - новітня розробка нашої компанії, яка не має аналогів на сучасному ринку очищення і калібрування зернових культур.

Використовуйте в своїй роботі нові високотехнологічні розробки. Якщо вам потрібна ефективна техніка - замовте сепаратор ІСМ для зерна у Харківського заводу зерноочисного обладнання.