ХЗЗО Харківський завод зерноочисного обладнання - Виробник аеродинамічних зернових сепараторів ІСМ

Дзвоніть зараз!
Виробник аеродинамічних зернових сепараторів ІСМ

Реконструкція старих зернокомплексів: нові можливості, стабільні прибутки!

Харківський завод зерноочисного обладнання надає послуги з реконструкції та монтажу зерноочисних комплексів в Україні. Наша команда фахівців протягом багатьох років допомагає українським та іноземним аграріям перейти на сучасний рівень обробки зернових з мінімальними затратами.

Переваги реконструкції ЗАВ, КЗС

ремонт і реконструкція зернокомплексів ЗАВБільшість зернокомплексів дісталась фермерам «у спадщину» з радянських часів. Певний час вони справлялись зі своїми функціями, та вимоги ринку щодо якості очищення зерна, висока конкуренція і поява більш продуктивного обладнання стали суттєвою завадою для розвитку підприємств на базі існуючих потужностей.

Будівництво ЗАВа з нуля вимагає величезних коштів і часто просто не під силу невеликим господарствам. З іншого боку, постійний ремонт старих агрегатів теж влітає у копієчку, та ще й призводить до зупинки роботи в «гарячий» сезон.

Істина, як завжди, лежить посередині: реконструкція зерноочисного комплексу – найоптимальніший спосіб вирішити усі ці проблеми. По-перше, це дешевше, ніж зведення нового об’єкту, а, по-друге, дозволить навіть невеликим ЗАВам гідно суперничати з конкурентами.

Як замовити реконструкцію зернокомплексу

Якщо ви хочете обробляти зерно у відповідності з світовими стандартами і отримувати від цього прибутки, звертайтесь до нас. С

пеціалісти ХЗЗО виконають обстеження господарства і нададуть рекомендації щодо необхідних змін. З врахуванням ваших побажань буде складено проектну і кошторисну документацію, визначено план дій і терміни.

монтаж ЗАВ, КЗСПрофесійна бригада здійснить:

  • демонтажні і монтажні роботи;
  • зміцнення конструкцій;
  • ремонт чи заміну завальної ями, бункерів;
  • підбір, встановлення і пусконаладку сучасного зерноочисного і транспортуючого обладнання;
  • автоматизацію ліній та ін.

В тому разі, коли ви бажаєте виконувати ці роботи силами власних працівників, можемо запропонувати послугу шеф-монтажу. Наш фахівець простежить за правильним виконанням усіх етапів реконструкції , монтажем, ув’язкою сепараторів, що буде гарантією бездоганної роботи зернокомплексу після його запуску.

Прийнявши рішення про необхідність змін, не варто його відтягувати. Дзвоніть до менеджерів ХЗЗО за вказаними на сайті телефонами, і ми допоможемо вам в найкоротші терміни стати успішним і прибутковим підприємством!