ХЗЗО Харківський завод зерноочисного обладнання - Виробник аеродинамічних зернових сепараторів ІСМ

Дзвоніть зараз!
Виробник аеродинамічних зернових сепараторів ІСМ

Ми відбираємо найкращі зерна ... або як вибрати зерноочисну машину?

Аеродинамічні сепаратори зерна від ХЗЗО

Сепаратори зерна ... Почнемо саме з цієї техніки. Харківський завод зерноочисного обладнання пропонує цілий модельний ряд зерноочисних машин. Зернові сепаратори являє безрешітне обладнання, призначене для очищення і калібрування сільськогосподарських культур.

В асортименті компанії представлені моделі сепараторів різної продуктивності: ІСМ-5, ІСМ-15, ІСМ-20, СМ-30, ІСМ-40 і інші (де цифра позначає продуктивність). Повний модельний ряд ви можете подивитися в каталозі товарів в нашому магазині.

Співробітники компанії завжди раді допомогти вам з вибором, підказати, яка саме модель ідеально підійде для вашого господарства.

сортування зерна обладнання

Зерновие сепаратори: конкурентні відмінності

Сепаратори зерна ІСМ одночасно здійснюють очищення і калібрування зерна, кукурудзи, гречки та інших видів сільськогосподарських культур за один цикл. Зерноочисна машина працює за принципом аеродинамічного поділу насіннєвого матеріалу за питомою вагою.

Що стосується особливостей конструкції, то зерноочисні машини ІСМ дозволяють значно зменшити втрату потужності повітряного потоку, економлячи при цьому споживану електроенергію в 3,5 рази більше від існуючих аналогів.

Ще однією особливістю сепараторів ІСМ є можливість застосування в якості силової установки імпелера спільно зі спрямовуючим апаратом. Це дозволяє істотно знизити енергоспоживання машини і поліпшити інші експлуатаційні характеристики.

Сепаратори зерна ІСМ можуть встановлюватися в будь-який приміщенні. Головне, щоб була можливість організувати завантаження і вивантаження зерна.

Всі моделі сепараторів, які виробляються компанією, мають Український сертифікат відповідності. Гарантийний термын на техніку – 2 года! Ще один важливий момент – доставка, пусконалагоджувальні роботи, а також інструктаж по експлуатації – БЕЗКОШТОВНО!

Звертайтеся за контактними номерами телефонів і робіть правильний вибір!