ХЗЗО Харківський завод зерноочисного обладнання - Виробник аеродинамічних зернових сепараторів ІСМ

Дзвоніть зараз!
Виробник аеродинамічних зернових сепараторів ІСМ

Машини для сортування і очищення зерна ІСМ: унікальне обладнання від «ХЗЗО»

Сепаратор зерна ІСМ

Машини для очищення і сортування зерна від лідера ринку

ТОВ «Харківський завод зерноочисного обладнання» - один з лідерів в Україні по виробництву устаткування для післязбиральної обробки врожаю і підготовки якісного посівного матеріалу. На сьогоднішній день ХЗЗО пропонує купити машини для очищення, сушіння, сортування та калібрування зерна ІСМ. Продуктивність обладнання - від 3 до 150 тонн на годину. Це техніка, в якій продумана кожна деталь і кожна дрібниця. Устаткування з упевненістю можна назвати інноваційним. Це принципово нові зерноочисні машини, що відрізняються високою якістю і рівнем комфорту.

Сепаратори ІСМ призначені для обробки і калібрування зерна по сортності з високою точністю в залежності від конкретного завдання.

Конструкція зерноочисної машини ІСМ є останнім технологічним досягненням. Розробникам ТОВ «ХЗЗО» вдалося досягти гранично високих показників по продуктивності і якості обробки зерна. Одним із прикладів є те, що машини для очищення зерна калібрують посівний матеріал з точністю, яка гарантує 98% схожості зерна.

Зернові сепаратори ІСМ: їх вагомі відмінності

Завдяки інноваційності, зерноочисні машини ІСМ економічні, екологічні, високопродуктивні і надійні. Також фахівці ХЗЗО змогли значно поліпшити показники техніки для очищення і калібрування зерна за такими параметрами, як габарити і вага обладнання, зручність і комфорт управління машиною, а також довговічність.

Сепаратор для очищення і калібрування зернаРекордної економічності досягають зернові сепаратори з циклонно-осадовим комплексом замкнутого типу (ЦПК). В агрегаті одна циклонна і дві-три осадові камери. Використовується для очищення циркулюючого в сепараторі повітря від пилу.

ЦОК очищає повітря на 98%. Але додаткові фільтри дозволяють досягти очищення повітря в цілих 100%. Сепаратори зерна з циклонно-осадовими комплексами виробництва ТОВ «ХЗЗО» повністю змінюють уявлення про зерноочисної машині і її роботі. Це екологічна техніка, яка здатна економити 30% електроенергії. Наприклад, модель ІСМ-40 споживає 0,4-6 кВт електрики на годину, а аналогічна модель виробництва інших підприємств - 15,8 кВт. За один-два роки роботи, в залежності від інтенсивності, сепаратор зерна ХЗЗО економить електроенергію на суму, рівну вартості самої машини.

Купити економічну і надійну машину для очищення і калібрування зерна виробництва ТОВ "ХЗЗО" ви можете, звернувшись за номерами телефонів, зазначених на сайті. Задавайте свої питання і співробітники підприємства із задоволенням на них дадуть відповідь!