ХЗЗО Харківський завод зерноочисного обладнання - Виробник аеродинамічних зернових сепараторів ІСМ

Дзвоніть зараз!
Виробник аеродинамічних зернових сепараторів ІСМ

Машина для очищення зерна - те, що потрібно кожному господарству!

Машина для очищення зерна від ХЗЗО, створеного в 2015 році, - це не тільки зручний спосіб відібрати зерно для насіння, а й дуже легке у використанні, економічне й довговічне обладнання.

Кілька аргументів на користь покупки безрешітних сепараторів зерна

сепаратор аэродинамический В основу конструкції зернового сепаратора ІСМ закладені принципи, які роблять його ідеальним рішенням як для невеликих фермерських господарств, так і для потужних зерноочисних комплексів.

Економічність аеродинамічних сепараторів

Це одне з головних переваг сепараторів ІСМ. Машина для очищення і калібрування зерна споживає набагато менше енергії, ніж інші (в 2,5-3 разів менше, в порівнянні з аналогами) і дуже економічні в обслуговуванні та ремонті.

Простота управління зерновими машинами

Сепаратори сконструйовані таким чином, що оператору машини необхідно тільки поставити її в режим виконання конкретного завдання. Є можливість регулювання якості вихідного зернового матеріалу поворотними шторками. При необхідності отримання відкаліброваного зернового матеріалу більш високого класу можна задіяти зворотні лотки.

Збільшення продуктивності машини можна вести до тих пір, поки не почне погіршуватися якість калібрування (очищення) зерна або поки не почнеться викид зерна разом з відпрацьованим повітрям. Для різних культур поріг погіршення калібрування різний, тому оператор визначає його самостійно.

Надійність зерноочисного обладнання

Конструктивні вузли і агрегати аеродинамічних сепараторів зерна розраховані на тривалу експлуатацію при різних погодних умовах, тому ніщо не завадить вам підготувати якісне насіння. Калібрувальні машини для зерна від «ХЗЗО» гарантують схожість насіння до 98%, в той час як застарілі гратчасті сепаратори дають не більше 75% схожості, пошкоджуючи при цьому зерно. Аеродинамічний сепаратор розділяє зерно за допомогою потоку повітря, тому зерно майже не стосується деталей машини, що забезпечує його цілісність.

Довговічність сепараторів ІСМ

Харківський завод зерноочисного обладнання - єдина компанія в Україні, яка дає 2 роки гарантії на зерноочисні машини. Термін гарантії сепараторів обмежується двома роками на використовуваний в них частотний перетворювач від кращого в світі виробника. На інші механізми і вузли гарантія могла б бути значно вище.

Все вище зазначені принципи дають власникові техніки ІСМ впевненість в завтрашньому дні! А це дуже важливо в агропромисловій сфері.