ХЗЗО Харківський завод зерноочисного обладнання - Виробник аеродинамічних зернових сепараторів ІСМ

Дзвоніть зараз!
Виробник аеродинамічних зернових сепараторів ІСМ

Інновації виробника для аеродинамічних сепараторів зерна

В даний час екологічні проблеми стоять на першому місці і стосуються всіх галузей виробництва, в тому числі і аграрний сектор. Виробник аеродинамічних сепараторів зерна - ТОВ "Харківський завод зерноочисного обладнання", впровадив в свої сепаратори інноваційні рішення.

Переваги зерноочисних сепараторів з циклоном

Сепаратори ІСМ з циклоном оснащені циклонно-осадовим комплексом, який повністю вирішив питання очищення відпрацьованого повітря.

Очищення повітря за допомогою циклонно-осадового комплексу замкнутого циклу має ряд переваг:

  • Покращена якість сепарації.
  • Економія електрики на 30%.
  • Шумоізоляція підвищена на 40%. Рівень шуму знижений з 87 дБ до 57 дБ.
  • Повітря при сепарації нагрівається і відбувається додаткова підсушування зерна.

Як працює циклонно-осадовий комплекс замкнутого циклу?

Повітропровід має різкі перепади перетину (на 180°). Під впливом повітря, який подається по лабіринтах повітровідводу, частинки пилу вдаряються об його стінки і осідають в нижній частині камери. Пил не викидається назовні, а збирається в спеціальні лотки. Циклонная камера дозволяє очистити відпрацьоване повітря на 80%.

циклонная машина для очищення і сортування зерна

Завдяки цьому, зернові сепаратори ІСМ і пересувні зерноочисні комплекси СОК-25 можна експлуатувати на критому току, зерноскладах, в умовах елеваторів, на заводах, які здійснюють переробку сільгосппродукції.

Зерно калібрується проходячи через калібровану сітку. Велике сміття потрапляє в бункер відходів. Відкаліброване зерно надходить в приймальний бункер сепаруючої машини ІСМ, або на інший приймальний пристрій для подальшої переробки або транспортування.

Сепаратори зерна з циклоном не тільки добре очищають посівний матеріал і збирають пил, а й відбирають незрілі або пошкоджені зерна. Агрегати калібрують насіння з такою точністю, що після посіву сходить 98% зерна.

Аеродинамічні сепаратори виробництва Харківського заводу зерноочисного обладнання не мають аналогів на території України. Тому, якщо вам потрібна продуктивна сучасна машина для очищення та калібрування зерна, звертайтеся до виробника!