ХЗЗО Харківський завод зерноочисного обладнання - Виробник аеродинамічних зернових сепараторів ІСМ

Дзвоніть зараз!
Виробник аеродинамічних зернових сепараторів ІСМ

Аналог ЗАВ-25 підкорює світових аграріїв! Мобільний, функціональний, недорогий!

ЗАВ-25 - вже звичний всім зерноочисний комплекс. Практика аграріїв показує, що він має чимало недоліків, основний з них - стаціонарність. Але компанія "Харківський завод зерноочисного обладнання" змогла вирішити цю проблему і багато інших. Завдяки постійному прагненню до того, щоб максимально спростити роботу аграріїв, фахівцям підприємства вдалося спорудити нове слово в сільськогосподарській техніці.

Мобільні зерноочисні комплекси замість стаціонарних ЗАВ

СОК-25 - самопересувний зерноочисний комплекс. Це новітня розробка підприємства, яка вже встигла зарекомендувати себе як одне з найкращих рішень для післязбиральної обробки врожаю. СОК-25 не має аналогів! Зерноочисний комплекс СОК-25 за своєю функціональністю повністю замінює ЗАВ.

Головна особливість СОК-25 - його мобільність. Це значно спрощує роботу аграріїв. Може застосовуватися на токах, елеваторах і складах зберігання зерна.

Переваги зерноочисного комплексу СОК-25

мобільний зерноочисний комплекс Україна

Щоб зрозуміти, наскільки ця машина для очищення і сортування зерна перевершує існуюче обладнання, наведемо лише кілька аргументів на її користь:

  • має функціонал найсучаснішого ЗАВу;
  • обладнана кращим на сьогоднішній день сепаратором зерна;
  • при роботі зерноочисного комплексу ворох не потрібно подавати в завантажувальний бункер транспортерами. Машина підкочується до вороху, підбирає його і сортує по фракціях: зерно за трьома категоріями окремо, не зернові відходи, пил і сміття окремо в спеціальний контейнер для сміття;
  • на виході з машини відкаліброване зерно можна подавати на будь-яку висоту до 4,3 метрів або буртовати з будь-якого боку від комплексу;
    регулювання висоти подачі при буртовці береже зерно від травмування.

На сьогоднішній день зерноочисних комплекс СОК-25 є повністю унікальною машиною. Досконалішого агрегату по своїй багатофункціональності, мобільності та простоті використання не існує.

Мобільний аналог ЗАВ-25 - СОК-25 - робить компанію "Харківський завод зерноочисного обладнання" безперечним лідером галузі не тільки масштабів нашої країни, а й світу в цілому.

Купивши зерноочисних комплекс СОК-25 - будьте впевнені в тому, що дана покупка стане головною вашою відмінною рисою від конкурентів.